Biluthyrnings firma i Nerja

Utsikt från terassen

Biluthyrnings firma

Den uthyrnings firma som vi brukar använda är en som heter LESSAGGRO dom har sitt kontor i Nerja. Man betalar på deras kontor i Nerja första dagen efter att man kommit ner. 

DOM HAR ÄVEN EGEN TRANSFER TILL ETT BRA PRIS  

Tänk på att dom har siesta 14:00 t.o.m 17:00

Man hämtar och lämnar bilen på flygplatsen i Malaga, när man hämtar ut den så är det med full tank och så ska den lämnas, finns bensinmack precis vid flygplatsen.

I hyran ingår full riskförsäkring, obegränsad körsträcka, A/C ( Man brukar få bra rabatt, nedan är listpriset, men räkna med ett lägre pris speciellt vid längre hyr tid

Till deras hemsida: http://www.lessaggro.com/index.html   här hittar du mer infoTelefonnummer: +34 95 252 46 99
Faxnummer : +34 95 252 42 99
E-mail : lessaggro@lessaggro.com
Adress : C/.Los Huertos 76

Om du kommer att hyra via dom så är det enklast att maila eller faxa dom. Dom pratar engelska. Uppgifterna som dom vill ha är följande: Flight nummer ankomst och avgång, passnummer samt adressen till våran lägenhet.

Det går bra att betala med kredit kort, nycklarna till bilen hämtas på flygplatsen, när du landar skickar dom SMS om vart bilen står samt koden till ett litet kassaskåp i bakluckan på bilen. Du hittar även parkeringsbiljetten i kassaskåpet, betala i biljettautomaten. Biljetten ska användas vid utfarten men först ska man betala, stoppa i biljetten i automaten det kostar ca 2-5 Euro biljetten kommer ut igen ta med den, följ pilarna mot SALIDAS ( utfart ), vid bommarna stoppa in biljetten, bommen åker upp.