Lägenheten

En del av utsikten

Beskrivning av lägenheten

NEDAN FÖLJER EN NÄRMARE BESKRIVNING AV LÄGENHETEN

Lägenheten är på totalt 127 Kvm. Max. 5 personer.

Terrassen:

44 Kvm. Stort teakträbord med sex teakträstolar, två teaksolstolar, dynor till alla stolarna, två solsängar, vackra keramiklampor på väggarna, torkställning samt vattenslang för att spola av terrassen. Vi har även en teakbox för dynorna
Och sist men inte minst en helt otrolig utsikt över Medelhavet och omkringliggande berg. Här kan man sitta och bara njuta hur länge som helst.

Lägenheten är utrustad med AC ( värme/kyla ). Extra lås på terassdörrarna, Internet ingår i hyran.

Två sovrum:

Det stora sovrummet har ett eget badrum (infravärme, elhanddukstork) och egen utgång till terrassen ( dubbelglasdörrar ), ett stort klädskåp, stor dubbelsäng ( fullängd av DUX typ ), 2 sängbord med lampa, skrivbord, takfläkt samt element. Det mindre sovrummet har två enkelsängar ( fullängd av DUX typ ), sängbord, stor garderob, lådhurts för kläder och takfläkt samt flyttbart element.

Köket:

Fullt utrustat med porslin, glas, bestick för 12 personer, kastruller, stekpannor mm mm mm. serveringslucka till matplatsen. Micro, Diskmaskin, Keramikhäll, Ugn med grillspett, Spisfläkt, Kaffebryggare, Bordsgrill mm.

Matplatsen:

Stort matbord med plats för 6 personer, det finns åtta stolar och dynor.


Vardagsrummet:

IKEA 3-sits bäddsoffa, två fåtöljer, 2 st bokskåp, soffbord, takfläkt, satsbord, tidningsställ samt element. Stor platt TV med SVT1, SVT2 och TV4 och engelska (SKY) , tyska , franska mm. DVD, CD/radio, golvlampa, taklampa med fläkt, utgång till terrass ( dubbelglasdörrar ).

Hall:

Byrå med lådor, säkerhetsdörr in till lägenheten. Här ligger även gästtoaletten med bad/dusch och tvättmaskin.

Garageplats finns i fastigheten dessutom finns hiss från garaget direkt till våningsplanet.

Toalett/Badrummen:

Det finns två badrum den ena i anslutning till stora sovrummet s k en suite, den andra är gäst badrummet, båda har toalett, handfat och dusch, I gästbadrummet finns det en tvättmaskin. I det stora badrummet finns det infravärme, Handdukstork (el)finns i båda, badrumsmattor ska finnas till båda.

Pool:

En stor härlig pool ligger precis nedanför lägenheten i uppvuxen trädgård, här finns dusch och toa. Och även härifrån så har man utsikten över Medelhavet eller omkringliggande berg, helt underbart, skönt att ta ett dopp då och då.

Restauranger/Affärer

Det finns ett antal restauranger inom gångavstånd, en liten affär och en supermarket ligger även inom gångavstånd och givetvis så finns det pubar i närheten.

Allt i huset är av absolut högsta kvalitet, topp modernt, och området kan inte vara bättre för en härlig semester, ligger vid återvändsgata innebär ingen trafik, lungt villaområde nedanför, och bakom en stor allmänning. Promenadstråk runt hörnet med naturupplevelser som man sent kommer att glömma.